Bespaartoppers

Woning verduurzamen

Wilt u uw woning verduurzamen?

Wij bieden de mogelijkheid om uw woning of bedrijfspand geheel of gedeeltelijk te verduurzamen. Hierdoor realiseert u niet alleen aanzienlijke besparingen op uw maandelijkse energiekosten (gas en stroom), maar draagt u ook bij aan vermindering van uw CO2-uitstoot.

Of u nu geïnteresseerd bent in zonnepanelen en/of een laadpaal, isolatie van uw dak, gevel en/of vloer, het plaatsen van HR++ glas, een hybride warmtepomp of een volledige warmtepomp, wij bieden diverse mogelijkheden. U kunt ervoor kiezen om uw hele woning te verduurzamen of slechts specifieke verbeteringen aan te brengen.

Onze Duurzaamheidsadviseurs stellen kosteloos een uitgebreid verduurzamingsrapport op voor uw woning en/of bedrijfspand. In dit rapport geven ze ook aan welke subsidies mogelijk beschikbaar zijn voor uw voorgenomen verduurzamingsmaatregelen en welke voordelige financieringsmogelijkheden er via uw gemeente en/of de overheid beschikbaar zijn.

Onze werkwijze

Vanaf het intakegesprek tot en met de uitvoering en nazorg nemen wij alles voor u uit handen. Wij zorgen voor een volledige ontzorging gedurende het gehele traject van verduurzaming!

1

We bespreken telefonisch uw persoonlijke leefsituatie, stellen op basis hiervan een volledig gratis verduurzamingsrapport op, en e-mailen dat naar u.

2

Na het bekijken van het rapport bespreken we telefonisch welke duurzame besparingen voor u interessant kunnen zijn.

3

Zodra u uw definitieve keuze(s) heeft gemaakt, komen we persoonlijk bij u langs voor een extra schouw.

4

Wij nemen namens u de volledige regie over het verduurzamingstraject, van A tot Z.

5

In overleg met u plannen we de agenda('s) voor de uit te voeren werkzaamheden.

6

Op de geplande data staan onze gecertificeerde installateurs klaar om alles netjes en correct voor u aan te sluiten en te installeren.

7

Service staat bij ons hoog in het vaandel; we zien dit als een belangrijke toegevoegde waarde van onze aanpak. Na de volledige afhandeling kunt u dan ook blijvend bij ons terecht met al uw relevante vragen en opmerkingen.

We staan klaar om u te helpen!

Voel u vrij om een vraag te stellen of een opmerking achter te laten.