Bespaartoppers

Energie

Stapt u ook over?

Overstappen

Veel mensen zijn huiverig om naar een andere energieleverancier over te stappen, en denken dat ze uiteindelijk niet voordeliger uit zullen zijn. Het tegendeel is waar! Op de energiemarkt is tegenwoordig veel concurrentie, en het loont echt om na de contractperiode te bekijken welke leverancier op dat moment het voordeligste is. Wij regelen voor u de overstap, u gaat minder betalen en het kost u niets!

Betaalt u te veel?

Waarschijnlijk heeft u – net als de meeste Nederlanders – al jaren een doorlopend energiecontract met variabele tarieven. Het vaste contract met voordelige tarieven is inmiddels allang verlopen, en variabele tarieven zijn “dure” tarieven. Energiemaatschappijen benaderen hun vaste klanten met variabele tarieven niet; als je voordeliger uit wilt zijn, zul je zelf actie moeten ondernemen. Dat je als jarenlange vaste klant het hoogste tarief betaalt, klinkt gek maar is helaas vaak wel de realiteit.

Overstappen zonder gedoe

Vindt u een financiële meevaller fijn, maar ziet u op tegen het gedoe van overstappen naar een voordeligere energieleverancier? We kunnen u geruststellen, want wij regelen de overstapservice voor u. Zelf uw huidige leverancier opzeggen is ook niet meer nodig, want dat doet de nieuwe energieleverancier voor u. Naast een lager maandbedrag krijgt u als nieuwe klant vaak ook nog een cashbackkorting, die kan oplopen tot € 350,-! Deze wordt vaak aan het einde van de contractperiode uitgekeerd.

Overstappen met een vast energiecontract

Heeft u vaste energietarieven in een vast energiecontract en wilt u toch graag overstappen naar een voordeligere leverancier? In sommige gevallen kunt u kosteloos overstappen. Als dit niet het geval is, en u toch wilt overstappen, zoeken wij uit welke mogelijkheden er voor u zijn.