Bespaartoppers

Alles-in-1

Besparen op...

Televisie

Het is belangrijk om verschillende televisie abonnementen met elkaar te vergelijken. Niet alleen qua prijs maar ook qua aanbod. Het juiste abonnement voor u is afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Digitale tv of niet, alleen de basiszenders of uw pakket uitbreiden met extra zenders, etc. En vaak is een combinatie met internet en telefonie in de vorm van een alles-in-1 pakket nog voordeliger. Wij checken voor u welke providers beschikbaar zijn op uw adres, en welke aanbieding voor u het voordeligst is!

Internet

Ook op het gebied van internet valt er te besparen. Bij het vergelijken van internetaanbod is het belangrijk om te kijken naar zaken als up- en downloadsnelheid, en randvoorwaarden zoals een gratis modem of gratis installatie door een monteur. In combinatie met televisie en/of (mobiele) telefonie in de vorm van een alles-in-1 pakket valt er vaak nog meer voordeel te behalen. Wij checken voor u welke providers beschikbaar zijn op uw adres, en welke aanbieding voor u het voordeligst is!

Mobiele telefonie

Een vaste telefoonlijn kost tegenwoordig bijna niets als deze in combinatie met andere diensten wordt afgenomen bij dezelfde provider. Het is dus een overweging waard om dit mee te nemen in de vergelijking!